ماشین آلات صنعتی | دستگاه بسته بندی | قند خرد کن

ماشین آلات صنعتی | دستگاه بسته بندی | قند خرد کن

شرکت ماشین سازی اریان زاگرس سازنده دستگاه بسته بندی مواد غذائی و داروئی وشیمیائی، راه اندازی خط تولید قند، میوه خشک، خط تولید چیپس، ماشین آلات صنعتی و...
ماشین آلات صنعتی | دستگاه بسته بندی | قند خرد کن

ماشین آلات صنعتی | دستگاه بسته بندی | قند خرد کن

شرکت ماشین سازی اریان زاگرس سازنده دستگاه بسته بندی مواد غذائی و داروئی وشیمیائی، راه اندازی خط تولید قند، میوه خشک، خط تولید چیپس، ماشین آلات صنعتی و...

شستشوی سبزی (7 نکته برای تمیز کردن میوه ها و سبزیجات)

مقامات بهداشت فدرال fda تخمین می زنند که تقریباً 48 میلیون نفر سالانه به دلیل مواد غذایی آلوده به میکروب های مضر بیمار می شوند و برخی از دلایل ممکن است شما را شگفت زده کند.کارخانه جات صنایع غذایی معمولا از دستگاه شستشوی سبزی برای تمیز کردن میوه ها و سبزیجات استفاده می کنند اما اگر خودتان به صورت آزاد میوه یا سبزیث  میخرید باید خیلی مراقب باشید!

شستشوی سبزی

اگرچه بیشتر مردم می‌دانند که محصولات حیوانی باید با دقت مورد استفاده قرار گیرند تا از بیماری جلوگیری شود، اما محصولات نیز می‌توانند مقصر شیوع بیماری‌های ناشی از غذا باشند. در سال‌های اخیر، ایالات متحده چندین شیوع گسترده بیماری ناشی از میوه‌ها و سبزیجات آلوده از جمله اسفناج، طالبی، گوجه‌فرنگی و کاهو داشته است.


GIF متحرک با کباب‌پز، آیکون‌های باکتری‌های شعله‌ور و متنی که با خواندن اصول باربیکیو یاد بگیرید چگونه از بیماری‌های ناشی از غذا در هنگام پخت و پز و غذا خوردن در فضای باز جلوگیری کنید.

مطالب مرتبط

دکتر احمد پارسا، پدر علم گیاهشناسی ایران میگوید:

 می گوید: محصولات تازه می توانند به طرق مختلف آلوده شوند. در طول مرحله رشد، محصولات ممکن است توسط حیوانات، مواد مضر در خاک یا آب و بهداشت ضعیف در میان کارگران آلوده شوند. پس از برداشت محصول، از دست های زیادی عبور می کند و خطر آلودگی را افزایش می دهد. آلودگی حتی ممکن است پس از خرید محصول، در حین تهیه غذا یا از طریق ذخیره سازی ناکافی رخ دهد.

دکترگیاه شناسی دکتر احمد قهرمان

می‌گوید که محصولاتی را انتخاب کنید که کبود یا آسیب‌دیده نباشند، و مطمئن شوید که اقلام از قبل بریده شده - مانند کیسه‌های برش‌های کاهو یا هندوانه - در یخچال یا روی یخ هم در فروشگاه و هم در خانه نگهداری می‌شوند. علاوه بر این، توصیه های زیر را دنبال کنید:

  1. قبل و بعد از تهیه محصولات تازه، دستان خود را به مدت 20 ثانیه با آب گرم و صابون بشویید.
  2. اگر قبل از غذا خوردن یا دست زدن به آن آسیب یا کبودی رخ داد، قبل از تهیه یا خوردن، قسمت های آسیب دیده یا کبود شده را جدا کنید.
  3. محصول را قبل از پوست کندن بشویید تا آلودگی و باکتری از چاقو به میوه یا سبزی منتقل نشود.
  4. محصول را در حالی که زیر آب جاری نگه داشته اید به آرامی مالش دهید. نیازی به استفاده از صابون یا شستشوی محصولات نیست.
  5. از یک برس سبزیجات تمیز برای تمیز کردن محصولات سفت مانند خربزه و خیار استفاده کنید.
  6. محصولات را با یک پارچه تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید تا باکتری های موجود را بیشتر کاهش دهید.
  7. بیرونی ترین برگ های یک سر کاهو یا کلم را بردارید.
  8. لوئیس می گوید مصرف کنندگان باید محصولات فاسد شدنی را در یخچال در دمای 40 درجه یا کمتر از آن نگهداری کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.