ماشین آلات صنعتی | دستگاه بسته بندی | قند خرد کن

ماشین آلات صنعتی | دستگاه بسته بندی | قند خرد کن

شرکت ماشین سازی اریان زاگرس سازنده دستگاه بسته بندی مواد غذائی و داروئی وشیمیائی، راه اندازی خط تولید قند، میوه خشک، خط تولید چیپس، ماشین آلات صنعتی و...
ماشین آلات صنعتی | دستگاه بسته بندی | قند خرد کن

ماشین آلات صنعتی | دستگاه بسته بندی | قند خرد کن

شرکت ماشین سازی اریان زاگرس سازنده دستگاه بسته بندی مواد غذائی و داروئی وشیمیائی، راه اندازی خط تولید قند، میوه خشک، خط تولید چیپس، ماشین آلات صنعتی و...

0 تا 100 تولید چیپس سیب زمینی

در این مقاله قصد داریم مراحل تولید چیپس را به صورت 0 تا 100  به طور کامل و با جزئیات دقیق خدمت شما عزیزان بیان نمائیم. اگر میخواهید خط تولید چیپس راه اندازی نمائید بهتر است حتما برای راه اندازی کارخانه تولید چیپس و یا حتی تولید چیپس در مقیاس صنعتی و گسترده  این مقاله را تا انتها مطالعه نمائید.

برای راه اندازی خط تولید چیپس می توانید
از ماشین آلات صنعتی زاگرس ماشین استفاده کنید:

09123634345

چیپس سیب زمینی

چیپس میان وعده محبوب و خوشمزه ای که بسیار پر طرفدار است. چیپس سیب زمینی از برش های نازک و اسلایس های سیب زمینی می باشد که در روغن سرخ می شود تا سوخاری و ترد شود. تمامی مراحل و نحوه کار توسط دستگاه تولید چیپس صورت می گیرد.

مراحل تولید چیپس

انجام مراحل تولید چیپس نیاز به ترکیبات و مواد تشکیل دهنده دارد. مواد تولید چیپس عبارتند از:

  • سیب زمینی: سیب زمینی اصلی ترین ماده تشکیل دهنده برای تولید چیپس می باشد. سیب زمینی چیپس باید دارای ماده خشک و سطح پائین گلوکز یا قند باشد تا به تواند به رنگ طلایی در بیاید و ترد و خوشمز شود.
  • روغن چیپس: طیف ببلندی ازانواع روغن گیاهی برای تولید چسپس می توان استفاده کرد. روغن محبوب تولید کنندگان چیپس در حال حاضر روغن آفتاب گردان می باشد.از انواع روغن کلزا و پالمولئین نیز می توان در ترکیبات تولید چیپس سیب زمینی استفاده کرد.اما در  ده سال اخیر استفاده از روغن آفتاب گردن برای تولید چیپس و محصولات مشاهده محبوبیت بیشتری پیدا کرده است و این روغن گیاهی بسیار بهداشتی و سالم تر از دیگر روغن های سرخ کردنی می باشد. همچنین دارایی تاییدیه وزارت بهداشت جهانی نیز همین روغن می باشد.
  • طعم دهنده ها: تولید چیپس در سال های اخیر با طعم های مختلفی انجام می گیرد بدلیل رقابت کارخانه تولید چیپس با رقبا بسیاری از طعم های مختلف و خوشمزه به بازار وارد شده است. در تولید چیپس طعم دار نیاز به دستگاه طعم زن داریم تا به تواند به اسلایس های سیب زمینی و چیپس بهترین طعم را بدهد.

مراحل تولید چیپس سیب زمینی با دستگاه های تولید چیپس

به طور کلی چیپس سیب زمینی در دو مرحله انجام می شود که مرحله اول آماده سازی مواد می باشد:

نگهداری و آماده سازی سیب زمینی

سیب زمینی ها در مرحله اول از طریق آزمایش های کنترل کیفیت بررسی می شوند تا بهترین سیب ها را برای تولید آماده کنیم.

شست و شو و سورتینگ

سیب زمینی ها در این مرحله به کمک نوار نقاله به دستگاه شستشوی میوه منتقل می شوند.سپس توسط همین دستگاه  تمامی آلودگی ها، گِل ها، خاک،  سنگ ریزه ها و… را از سیب زمینی ها پاک می کنیم. سپس توسط یک نوار استیل آبگیر و مرحله سورتینگ و بازبینی را انجام می دهیم.


فرآیند اصلی (مراحل اصلی تولید چیپس سیب زمینی)

1- هنگامی که سیب زمینی ها به گیاه می رسند، از نظر کیفیت مورد بررسی و طعم قرار می گیرند. نیم دوجین یا بیشتر سطل به طور تصادفی پر می شود. برخی از آنها با سوراخ هایی در هسته خود سوراخ می شوند تا بتوان آنها را در طول فرآیند پخت ردیابی کرد. سیب زمینی ها از نظر لبه های سبز و لکه ها بررسی می شوند. توده سیب زمینی معیوب وزن می شود. اگر وزن بیش از حد مجاز از پیش تعیین شده شرکت باشد، کل کامیون را می توان رد کرد.

2 - سیب زمینی در امتداد تسمه نقاله به مراحل مختلف تولید حرکت می کند. تسمه های نقاله با ارتعاشات ملایم تغذیه می شوند تا شکستگی را به حداقل برسانند.

تخریب و لایه برداری

3 سیب زمینی ها در یک نوار نقاله پیچ مارپیچ عمودی قرار می گیرند که به سنگ ها اجازه می دهد تا به پایین بیفتند و سیب زمینی ها را تا یک تسمه نقاله به سمت دستگاه پوست کندن اتوماتیک هل می دهد. بعد از اینکه سیب زمینی ها پوست گرفته شدند، با آب سرد شسته می شوند.

برش دادن با اسلایسر

4 - سیب‌زمینی‌ها از یک دستگاه گردان/پرسنده گردان عبور می‌کنند که آن‌ها را به برش‌های نازک کاغذی با ضخامت بین 0.066-0.072 اینچ (1.7-1.85 میلی‌متر) برش می‌دهد. تیغه های مستقیم تراشه های معمولی تولید می کنند در حالی که تیغه های موج دار چیپس های لبه دار سیب زمینی تولید می کنند.

5-  برش ها در شستشوی دوم با آب سرد قرار می گیرند که نشاسته آزاد شده هنگام برش سیب زمینی را از بین می برد. برخی از تولیدکنندگان که چیپس های خود را به عنوان طبیعی به بازار عرضه می کنند، نشاسته سیب زمینی را نمی شویند.

درمان رنگ

6-  اگر سیب زمینی برای افزایش رنگ نیاز به عملیات شیمیایی داشته باشد، در این مرحله انجام می شود. برش های سیب زمینی در محلولی که برای pH، سختی و محتوای مواد معدنی تنظیم شده است غوطه ور می شوند.

سرخ کردن و نمک زدن

7-  برش‌ها از زیر جت‌های هوا عبور می‌کنند که آب اضافی را از بین می‌برند و در حفره‌های 40-75 فوت (23-12.2 متر) پر از روغن جریان می‌یابند. دمای روغن در 350-375 درجه فارنهایت (176.6-190.5 درجه سانتیگراد) نگه داشته می شود. پاروها به آرامی برش ها را به امتداد فشار می دهند. همانطور که برش ها در حال چرخش هستند، نمک از ظروف قرار گرفته در بالای حفره به میزان حدود 1.75 پوند (0.79 کیلوگرم) نمک به هر 100 پوند (45.4 کیلوگرم) چیپس پاشیده می شود.

سیب زمینی روزانه به کارخانه های تولیدی می رسد.  پس از بررسی کیفیت آنها در دمای ثابت نگهداری می شوند تا اینکه به صورت چیپس سیب زمینی پردازش شوند.  برخی از تولیدکنندگان سیب زمینی را با مواد شیمیایی برای بهبود رنگ محصول نهایی درمان می کنند.  برای تهیه چیپس، سیب زمینی را در روغن ذرت، روغن پنبه دانه یا مخلوطی از روغن های گیاهی سرخ می کنند.  برای چاشنی چیپس از نمک پولکی به جای نمک کریستالی استفاده می شود.

سیب زمینی روزانه به کارخانه های تولیدی می رسد. پس از بررسی کیفیت آنها در دمای ثابت نگهداری می شوند تا اینکه به صورت چیپس سیب زمینی پردازش شوند. برخی از تولیدکنندگان سیب زمینی را با مواد شیمیایی برای بهبود رنگ محصول نهایی درمان می کنند. برای تهیه چیپس، سیب زمینی را در روغن ذرت، روغن پنبه دانه یا مخلوطی از روغن های گیاهی سرخ می کنند. برای چاشنی چیپس از نمک پولکی به جای نمک کریستالی استفاده می شود.

8-  چیپس سیب‌زمینی که قرار است طعم‌دار شوند، از یک درام پر از چاشنی‌های پودری مورد نظر عبور می‌کنند.

خنک سازی و مرتب سازی

9-  در انتهای فرورفتگی، یک تسمه مشبک سیمی تراشه های داغ را بیرون می کشد. همانطور که تراشه ها در امتداد تسمه نقاله مش حرکت می کنند، روغن اضافی تخلیه می شود و تراشه ها شروع به خنک شدن می کنند. سپس زیر یک مرتب‌کننده نوری حرکت می‌کنند که تکه‌های سوخته‌شده را جدا می‌کند و با پف‌های هوا از بین می‌برد.

بسته بندی چیپس

10- تراشه ها به دستگاه بسته بندی با ترازو منتقل می شوند. همانطور که وزن از پیش تنظیم شده چیپس اندازه گیری می شود، یک فلزیاب یک بار دیگر تراشه ها را برای هر گونه ماده خارجی مانند قطعات فلزی که ممکن است همراه سیب زمینی آمده یا در فرآیند سرخ کردن برداشته شده باشد، بررسی می کند.

11- کیسه ها از یک رول به پایین سرازیر می شوند. کد واحد پردازش مرکزی (CPU) روی کیسه به دستگاه می گوید که چه تعداد تراشه باید در کیسه آزاد شود. همانطور که کیسه تشکیل می شود، (بالا کیسه پر شده را با حرارت می بندد و کف کیسه بعدی را به طور همزمان می بندد) دروازه ها باز می شوند و اجازه می دهند مقدار مناسبی از چیپس ها داخل کیسه بیفتند.

12- فرآیند پر کردن باید بدون اجازه دادن هوای بیش از حد به داخل کیسه انجام شود و در عین حال از شکستن تراشه ها نیز جلوگیری شود. بسیاری از تولیدکنندگان از نیتروژن برای پر کردن فضای کیسه ها استفاده می کنند. کیسه های مهر و موم شده به یک جمع کننده منتقل می شوند و به صورت دستی در کارتن بسته بندی می شوند.

13- برخی از شرکت ها چیپس سیب زمینی را در قوطی های IO با اندازه های مختلف بسته بندی می کنند. تراشه ها از یک لوله به داخل قوطی ها می ریزند. کارگران هر قوطی را وزن می کنند، هر گونه تنظیمات لازم را انجام می دهند و یک قسمت بالایی به قوطی می چسبانند.

کنترل کیفیت

نمونه های طعم از هر دسته در طول فرآیند تولید معمولاً یک بار در ساعت تهیه می شود. چشنده ها چیپس ها را از نظر نمک، چاشنی، رطوبت، رنگ و طعم کلی بررسی می کنند. رنگ با نمودارهایی مقایسه می شود که رنگ های تراشه قابل قبول را نشان می دهند.

جلوگیری از شکستن هدف اصلی تولیدکنندگان چیپس سیب زمینی است. شرکت ها محافظ هایی را در نقاط مختلف فرآیند تولید نصب کرده اند تا احتمال شکستگی را کاهش دهند. ارتفاع ریزش تراشه ها از تسمه نقاله به سرخ کن کاهش یافته است. تسمه های نقاله پلاستیکی با تسمه های فولادی ضد زنگ مشبک جایگزین شده اند. اینها فقط به چیپس‌های بزرگ‌تر اجازه می‌دهند تا به سرخ‌کن‌ها بروند و برش‌های سیب‌زمینی کوچک‌تر از داخل مش بیفتند.


برای راه اندازی خط تولید چیپس می توانید
از ماشین آلات صنعتی زاگرس ماشین استفاده کنید:

09123634345

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.